shopping cart image

Количката е празна
Сума на поръчката: 0.00 лв.

УСЛОВИЯ И ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

picture1 - УСЛОВИЯ И ЦЕНИ НА ДОСТАВКА
ЗА СОФИЯ:
Цената на доставката зависи от нейната стойност:
минимална поръчка 10лв.
От 10 до 20 лв - 4 лв;
От 20 до 50 лв - 3 лв
Над 50 лв - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
НОВО!!!
МОЖЕ ДА ВЗЕМЕТЕ ПОРЪЧКИТЕ СИ БЕЗПЛАТНО ОТ НАШИЯ МАГАЗИН БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЯХНАТА СТОЙНОСТ!!! бул."Шипченски проход 13" (Срещу зала Универсиада)
и ул. "Шипка"24 (на ъгъла между Шипка и Сан Стефано) Работно време:
От понеделник до петък: от 10:00 до 21:00ч.
Събота и неделя: от 10:30 до 19:00ч.


picture2 - УСЛОВИЯ И ЦЕНИ НА ДОСТАВКА
ЗА СОФИЯ - ВИЛНИ ЗОНИ:
минимална поръчка 30лв;
От 30 до 80 лв - 6 лв
Над 80 лв - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

picture3 - УСЛОВИЯ И ЦЕНИ НА ДОСТАВКА
ЗА СТРАНАТА:
Поръчките за страната се доставят от "Еконт Експрес". Цената зависи от теглото и варира според действащата тарифа на Еконт.

ДОСТАВКА ДО ЕВРОПЕЙСКИ СТРАНИ:
Срок на доставка - Европейски страни: 3-8 работни дни.


 • НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

 • - В БРОЙ
  - КАРТА( отбелязвайте при поръчката в поле коментари, за да носим ПОС терминал)
  - ПО БАНКОВ ПЪТ
  - НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
  - ВАУЧЕРИ ЗА ХРАНА Томбоу

 • КОГА ДОСТАВЯМЕ?

 • Доставките ще се извършват от понеделник до петък между 13.00 и 19:00 чaса, като ще направим всичко по силите си да доставим поръчката в посочения от Вас времеви интервал. След като поръчате, ние ще се свържем с Вас по телефона за да уточним удобен ден и час за доставката.

 • КАК ДА ПОРЪЧАМ?

 • - На уеб сайта
  - По телефона
  - Във facebook
  Ако ползвате Viber и ви е по-лесно - можете да ни пратите вашата поръчка на: +359 896 39 39 00
  Можете да направите своята поръчка по всяко време на денонощието. В случай, че всички поръчани от вас продукти са налични към момента на поръчката, тя ще бъде доставена за вас в рамките на обявения работен ден. В случай, че някой от продуктите, поръчан от вас не е наличен, ще получите уведомление по e-mail и обаждане от нас, за да можете да го замените или да се откажете от него. Моля, имайте предвид, че някои от фермерските продукти се доставят само в определени дни от седмицата и трябва да бъдат предварително заявени. В случай, че бихте искали да нанесете каквато и да било промяна в списъка с продукти или условията на доставка след като поръчката ви вече е направена, можете да ни напишете e-mail чрез контактната форма или на телефон 0896 39 39 00 след като поръчката е заявена и ние ще се опитаме да направим промените.

 • ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО:

 • Ние гарантираме качеството на продуктите, които доставяме. В почти всички случаи ще ви върнем заплатените суми, или ще подменим продукта ви, ако имате забележки към качеството. Моля, имайте предвид, че в някои от случаите може да се наложи да ни върнете продукта преди да ви възстановим сумата. Срокът, в който можете да направите своята рекламация е 3 дни от датата на доставка при продуктите с кратък срок на годност и 14 дни при всички останали.

 • РЕКЛАМАЦИЯ И ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИ:

 • Ако получената от Вас стока е с повредена опаковка (лош търговски вид), изтекъл срок на годност или поради друга основателна причина стоката не е годна, можете да направите рекламация. Моля да се свържете с нас, за да уговорим подмяна на продукта с друг от същия вид или в случай, че не може да осигурим замяна на продукта, да възстановим заплатената от Вас сума. Разходите по връщането на продукта, обект на рекламация, и доставката на нов, са за наша сметка.

login