shopping cart image

Количката е празна
Сума на поръчката: 0.00 лв.
Партньорство с нас   >>   Гаранция

Когато поръчваш от proizvoditel.bg, имаш спокойствието, че качеството е проверено. Ние ще се погрижим за това. Ето как:

picture1 - Когато поръчваш от proizvoditel.bg, имаш спокойствието, че качеството е проверено. Ние ще се погрижим за това. Ето как:
Ние гарантираме произхода на продуктите с името си, избирайки внимателно фермите, които предлагат продукция през нашата платформа. По този начин имаш сигурността, че ще сложиш на семейната трапеза възможно най-свежите, истински и висококачествени фермерски продукти.1. Всяка ферма практикува устойчиво земеделие и производство

Продуктите, предлагани във proizvoditel.bg, не съдържат грам химия (БЕЗ пестициди, нитрати, консерванти, подобрители, оцветители и др.). Те са отгледани и произведени според технологиите, които са използвали нашите баби и дядовци и техните преди това - без да вредят върху околната среда и човешкия организъм и без да изчерпват природните ресурси.


2. Всяка ферма във proizvoditel.bg предоставя документи за продуктите, които предлага

По този начин всички производители са регистритрани и контролирани от БАБХ, а ако фермата е биосертифицирана - задължително предоставя сертификат за това.3. Допълнителен контрол на качеството от нашия екип.

В случай, че при доставката сметнете, че някой от продуктите не отговаря на описанието или снимката в сайта, можете да върнете веднага въпросния продукт, без да заплатите за него или за неговата доставка.

login