shopping cart image

Количката е празна
Сума на поръчката: 0.00 лв.
Партньорство с нас   >>   програма ОТСТЪПКИ ЗА СЛУЖИТЕЛИ

Програма ОТСТЪПКИ ЗА СЛУЖИТЕЛИ

picture1 - Програма ОТСТЪПКИ ЗА СЛУЖИТЕЛИ
Програма ОТСТЪПКИ ЗА СЛУЖИТЕЛИ, осигуряваща на Вашите служители достъп до преференции и допълнителни бонуси при пазаруване на здравословна храна от WWW.PROIZVODITEL.BG
,от които могат да се възползват целогодишно.
В динамичното ни ежедневие се наблюдават редица примери за апатия на работното място, липса на трудоспособност у персонала и все по-трудното му стимулиране. От своя страна всеки стимул изисква разходи на време и средства. Не сте ли си мечтали за средство, което да подпомага персонала Ви в неговото свободно време, а на Вас да не Ви струва нищо, освен желание за поощрение на служителите си?
Ние създадохме програмата ОТСТЪПКИ ЗА СЛУЖИТЕЛИ, за да помогнем на организации от всеки сектор и мащаб да създадат по-добра работна среда, по-щастливи, лоялни и продуктивни служители и в крайна сметка да насърчим бизнеса у нас.

picture2 - Програма ОТСТЪПКИ ЗА СЛУЖИТЕЛИ
Включвайки се в програмата ни, Вие ставате наш посланик. Осъзнаваме Вашата важна роля и без прякото Ви съдействие няма да постигнем целта си, а именно персоналът ви да бъде удовлетворен и стимулиран. Оценявайки Вашата роля като посланик WWW.PROIZVODITEL.BG , ние ще Ви се отблагодарим подобаващо.
picture3 - Програма ОТСТЪПКИ ЗА СЛУЖИТЕЛИ
СТАНИ ПО - ДОБЪР РАБОТОДАТЕЛ!

Свържи се с нас:
тел. 0896 39 39 00
proizvoditelbg@abv.bg

МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ДОБРИТЕ РАБОТОДАТЕЛИ ТУК:
РАБОТОДАТЕЛИ

login