shopping cart image

Количката е празна
Сума на поръчката: 0.00 лв.
Oбщи условия и Политика за личните данни   >>   Общи условия

Общи условия


ЗА СОФИЯ:
Цената на доставката зависи от нейната стойност:
минимална поръчка 10лв.
От 10 до 20 лв - 4 лв;
От 20 до 50 лв - 3 лв
Над 50 лв - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
НОВО!!!
МОЖЕ ДА ВЗЕМЕТЕ ПОРЪЧКИТЕ СИ БЕЗПЛАТНО ОТ НАШИТЕ МАГАЗИНИ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЯХНАТА СТОЙНОСТ!!! бул. "Шипченски проход" 13 (Срещу зала Универсиада)
ул. "Шипка" 24 (на ъгъла на Шипка и Сан Стефано) Работно време:
От понеделник до петък: от 9:00 до 20:00часа
Събота и неделя: от 9:30 до 18:00ч.


ЗА СОФИЯ - ВИЛНИ ЗОНИ:
минимална поръчка 30лв;
От 30 до 80 лв - 6 лв
Над 80 лв - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА


ЗА СТРАНАТА:
Поръчките за страната се доставят от "Еконт Експрес". Цената зависи от теглото и варира според действащата тарифа на Еконт. Всеки клиент получава 20% отстъпка от тарифите на Еконт Експрес
Над 99.00 лв - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до офис на Еконт

ДОСТАВКА ДО ЕВРОПЕЙСКИ СТРАНИ:
Срок на доставка - Европейски страни: 3-8 работни дни.


НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

- В БРОЙ
- КАРТА( отбелязвайте при поръчката в поле коментари, за да носим ПОС терминал)
- ПО БАНКОВ ПЪТ
- НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
- ВАУЧЕРИ ЗА ХРАНА Томбоу

КОГА ДОСТАВЯМЕ?

Доставките ще се извършват от понеделник до събота между 13.00 и 20:00 чaса, като ще направим всичко по силите си да доставим поръчката в посочения от Вас времеви интервал. След като поръчате, ние ще се свържем с Вас по телефона за да уточним удобен ден и час за доставката.

КАК ДА ПОРЪЧАМ?

- На уеб сайта
- По телефона
- Във facebook
Ако ползвате Viber и ви е по-лесно - можете да ни пратите вашата поръчка на: +359 896 39 39 00
Можете да направите своята поръчка по всяко време на денонощието. В случай, че всички поръчани от вас продукти са налични към момента на поръчката, тя ще бъде доставена за вас в рамките на обявения работен ден. В случай, че някой от продуктите, поръчан от вас не е наличен, ще получите уведомление по e-mail и обаждане от нас, за да можете да го замените или да се откажете от него. Моля, имайте предвид, че някои от фермерските продукти се доставят само в определени дни от седмицата и трябва да бъдат предварително заявени. В случай, че бихте искали да нанесете каквато и да било промяна в списъка с продукти или условията на доставка след като поръчката ви вече е направена, можете да ни напишете e-mail чрез контактната форма или на телефон 0896 39 39 00 след като поръчката е заявена и ние ще се опитаме да направим промените.

ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО:

Ние гарантираме качеството на продуктите, които доставяме. В почти всички случаи ще ви върнем заплатените суми, или ще подменим продукта ви, ако имате забележки към качеството. Моля, имайте предвид, че в някои от случаите може да се наложи да ни върнете продукта преди да ви възстановим сумата. Срокът, в който можете да направите своята рекламация е 3 дни от датата на доставка при продуктите с кратък срок на годност и 14 дни при всички останали.

РЕКЛАМАЦИЯ И ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИ:

Ако получената от Вас стока е с повредена опаковка (лош търговски вид), изтекъл срок на годност или поради друга основателна причина стоката не е годна, можете да направите рекламация. Моля да се свържете с нас, за да уговорим подмяна на продукта с друг от същия вид или в случай, че не може да осигурим замяна на продукта, да възстановим заплатената от Вас сума. Разходите по връщането на продукта, обект на рекламация, и доставката на нов, са за наша сметка.

login