shopping cart image

Количката е празна
Сума на поръчката: 0.00 лв.
Партньорство с нас   >>  ДОБЪР РАБОТОДАТЕЛ   >>   Деволо АД
blank
>>СЛЕДВАЩ>>  

Деволо АД
image Деволо АД
Фирмата, коята свързва

От 2002 година насам деволо АД разработва новаторски Powerline–продукти и продукти за пренос и обмен на данни за частни и професионални потребители. С това асоциираме не само свързването в мрежа на уредите в нашия дом, в предприятия ни и в интелигентните ни мрежи за електроенергия (Smart Grid), а преди всичко хората. Нашата цел е да направим сложния свят на преноса и обмена на данни по–лесен. Това изискване към самите нас е водещата мисъл при съвместната разработката на прогресивни продукти и решения.

devolo dLAN® Adapter
У дома в интелигентния дом

Никое друго предприятие не се асоциира толкова синонимно като деволо с лесното свързване на всички мрежови уреди в домашна мрежа. Компютрите, мобилните уреди, електронните уреди за забавление и интелигентната домашна техника, споени заедно, се превръщат в една силна система. devolo Home Control е следващото ниво на идеята за лесно свързаните в мрежа домашни уреди и се превръща в нов, изпълнен с продукти за интелигентния дом свят, който прави възможно както постигането на повече удобство и сигурност, така и пестенето на електроенергия.

devolo dLAN® Family
В нашия фокус се намират професионалните потребители и индустриалните клиенти

Фирмата деволо има четири бизнес–единици. Освен първата, чиято дейност е свързана с продуктите за частни клиенти, съществуват още три, които са ориентирани към нуждите на професионалните потребители и се занимават с развитието на индустриални продукти. devolo Business Solutions осигурява оптимални връзки в предприятията на корпоративните ни клиенти. devolo Operator Solutions от своя страна снабдява клиентите от областта на телеко– и интернеткомуникацията с нашите продукти. Клиентелата на devolo Smart Grid се образува от фирми от областта на енергетиката, които търсят новаторско комуникационно решение за Smart Grid (интелигентните мрежи за електроенергия).

devolo dLAN® Adapter
Световен лидер

От 2009 година насам фирмата деволо е световен лидер в областта на Powerline–технологията и е заела на пазара позицията на производител на висококачествени мрежови продукти. Многобройните, заети от нас при различни тестове първи места, многочислените получени от специализираната преса награди и над 28 милиона доставени dLAN®-адаптери са доказателства за нашия успех. Въпреки успеха си и многобройните предизвикателства, типични за обкръжението на динамичния пазар, на който пласира продуктите си, деволо е и си остава фирма, която се ръководи от собственика си.

devolo engineering
Развитие на основата на успехи

Основата, на която градим успеха си, са нашите служители – те превърнаха деволо във фирма със световно реноме. Около 50% от служителите ни са разработчици и така ние работим постоянно над подобрения на нашата dLAN®–технология чрез собстени, патентирани решения. Целта ни е, по този начин да разработим още по–ефективни, сигурни, екологични и пестящи електроенергия продукти. При работата си отдаваме голямо значение на дълготрайните делови отношения и на създаването на екологични продукти, като по този начин поемаме нашата особена отговорност по отношение на клиенти ни и на околната среда.

САЙТА НА ФИРМАТА:
www.devolo.bglogin